Loading

DJ si MC eveniment

Image
Posted 30 Jul 2015 by djsolistifotovideo

Echipa noastra va pune la dispozitie servicii complete de sonorizare cu DJ, MC, solisti vocali si formatii de muzica usoara, sunet de calitate, lumini, masini de fum si baloane, dar si fotografi si cameramani pentru toate tipurile de evenimente incepand de la nunta, botez, petreceri corporate, majorate, onomastica sau alte momente importante din viata dumneavoastra pe care doriti sa le aniversati. Intreaga echipa este implicata in personalizarea evenimentului astfel incat sa ramaneti cu amintiri de neuitat si sa ne chemati si la urmatoarele evenimente.

DJ si MC

Echipa noastra de DJ si MC se adapteaza gusurilor muzicale pentru fiecare petrecere, indiferent de gusturile muzicale sau varsta invitatilor. Daca sunteti in cautarea unui DJ si MC pentru nunta, botez, cununie, onomastica, karaoke, petreceri private sau corporate ne puteti suna. Consultanta este gratuita si va vom oferi solutii pentru petreceri memorabile cu aparatura profesionala, lumini, masini de fum si baloane.

DJ va personaliza muzica in functie de evenimentul dumneavoastra si va pleca ultimul de la evenimentul dumneavoastra. Daca doriti sa dati si mai multa viata evenimentului puteti alege un DJ care este si MC, care va face atmosfera, va organiza concursuri si jocuri interactive cu invitatii si ii va ridica pe ringul de dans in nici o ora de la inceperea evenimentului.