Loading

FOTO EVENIMENT

Image
Posted 31 Jul 2015 by djsolistifotovideo

Echipa noastra va pune la dispozitie servicii complete de sonorizare cu DJ, MC, solisti vocali si formatii de muzica usoara, sunet de calitate, lumini, masini de fum si baloane, dar si fotografi si cameramani pentru toate tipurile de evenimente incepand de la nunta, botez, petreceri corporate, majorate, onomastica sau alte momente importante din viata dumneavoastra pe care doriti sa le aniversati. Intreaga echipa este implicata in personalizarea evenimentului astfel incat sa ramaneti cu amintiri de neuitat si sa ne chemati si la urmatoarele evenimente.

FOTOGRAF

Va oferim servicii foto pentru nunta, botez, aniversari, trash the dress, petreceri onomastice, baluri, portrete de familie, evenimente corporate, targuri expozitionale. Echipa noastra de fotografi se pliaza pe orice tip de eveniment.

Toate fotografiile va vor fi oferite in format digital si vor fi post procesate, editate si imprimate pe DVD-uri cu coperti personalizate.

Fotograful va fi alaturi de dvs de la inceputul si pana la finalul evenimentului pentru a nu rata niciun moment important al evenimentului dvs.