Loading

SOLISTI VOCALI

Image
Posted 24 Jul 2015 by djsolistifotovideo

Echipa noastra va pune la dispozitie servicii complete de sonorizare cu DJ, MC, solisti vocali si formatii de muzica usoara, sunet de calitate, lumini, masini de fum si baloane, dar si fotografi si cameramani pentru toate tipurile de evenimente incepand de la nunta, botez, petreceri corporate, majorate, onomastica sau alte momente importante din viata dumneavoastra pe care doriti sa le aniversati. Intreaga echipa este implicata in personalizarea evenimentului astfel incat sa ramaneti cu amintiri de neuitat si sa ne chemati si la urmatoarele evenimente.

SOLISTI VOCALI

Va doriti cateva programe de muzica populare la evenimentul dumneavoastra? Sau poate o formatie de muzica usoara care sa va cante live? Sau cafe concert in partea de inceput a progamului?

Va punem la dispozitie numerosi solisti vocali si trupe in functie de preferintele dumneavoastra, care pot canta in programe incepand de la 45 de minute.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si sa ne spuneti ce anume va doriti si vom incerca sa gasim persoanele potrivite care sa va cante live la eveniment.

Mai jos puteti citi mai multe despre solistii nostri si asculta inregistrari din momentele lor:

LETITIA BOROI

LUCIANA STEFAN